Menu

Villkor och sekretesspolicy

Villkor och sekretesspolicy 

Vi uppfyller alla kraven i lagstiftningen på detta område, så att du kan handla online och i synnerhet i vår butik. Vi har delat in dem i områden, så att du kan lätt att hitta det du letar efter. Om du är osäker, är eller oklar, ringa eller skriva till oss.

Vårt motto är; Det finns alltid en lösning av situationen.

I vårt arbete där verkliga människor kan du prata med, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

 

Med vänlig hälsning,

Merete Sjögren.

 

 

Här är vi, med namn och kontaktuppgifter:

 

www.bookseat.se

 

Kimbrer AB

Stillmansgatan 9

21 225 Malmö

Org. Nr. 556931-5426

 

E-postadress: info@bookseat.se

Telefon +45 46 40 12 95

 

Ansvarig: Merete Sjøgren

 

Köpvillkor

Pris: I de angivna priserna ingår moms med 25%. Inga andra skatter eller avgifter tillkommer.
 


Köp: Vid beställning träffas avtal om köp först när vi bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris, leveranstid, slutsålda varor, etc., förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.
 
Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.
 


Leverans: Vi strävar efter att skicka din beställning inom 1-2 arbetsdagar. I samband med helger kan handläggningstiden vara lite längre.
 
Om du har särskilda önskemål att få paketet extra snabbt eller före ett visst datum, skriv det i rutan vid beställning och vi kommer att försöka tillgodose dina önskemål.
 


Frakt: Vi skickar din läskudde som paket med DHL (Service Point). Fraktkostnad 49 kr.
 


Leveransförsening: Om leveransförsening uppstår meddelar vi detta via epost. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförsening. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose din leverans. Det kan dock finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Ersättning betalas inte ut för leveransförsening.
 


Risker vid transport: Vi står för transportrisken från vårt lager till kund (dvs skadad eller bortkommen vara). Kunden står för risken vid eventuell retur till oss.
  


Ångerrätt: Enligt Distans och hemförsäljningslagen har du som kund full retur och bytesrätt i 14 dagar efter att du tagit emot varan. Detta förutsatt att varan är i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Återbetalning sker inom 30 dagar efter att vi mottagit meddelande om hävning av köp. Vid retur/byte betalar köparen frakten. Vid retur meddela oss på info@bookseat.se
 


Reklamation: Enligt konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i tre år efter att du tagit emot varan. Vid reklamation står The Book Seat/Kimbrer AB för fraktkostnader. Vi återbetalar kunden senast 30 dagar från den dag vi mottagit besked om att kund returnerat den reklamerade varan.
 
Vid reklamation gäller följande:
 
-  Kontakta oss på info@bookseat.se
-  I första hand görs ett försök att åtgärda felet på produkten.
-  Skulle inte detta gå, ersätts kund av likvärdig produkt.
-  Skulle inte likvärdig produkt finnas, återbetalas till kunden värdet på den reklamerade produkten.
 
För mer information om reklamationer, klicka här för att komma till Allmänna Reklamationsnämndens hemsida.
 
Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens Rekommendationer.

Betalning: Vi samarbetar med Klarna och godkänner även Visa, Master Card och direktbetalning via bank (Handelsbanken, Swedbank, SEB, Nordea) som betalningsmedel genom Klarna Checkout. På ert kvitto kommer det att stå att betalning skett till Kimbrer AB, som är mottagande part vid köp i webshopen.Vi följer distansköplagen och vid betalning med kreditkort /VISA reserveras summan, och dras slutgiltigt från ditt konto först när produkten skickas. Inga extra kortavgifter tillkommer, det kan aldrig dras större belopp än det som du har godkänt för varan.
 


Betalningssäkerhet:  Elektronisk betalning sker med en säker krypterad metod (SSL - Secure Socket Layer) som endast kan läsas av PBS/Teller. Vi på Bookseat.se eller andra obehöriga personer har inte tillgång till dina kortuppgifter eftersom dessa är i krypterad form. Betalning med Mastercard/VISA där du anger ditt kortnummer, utgångsdatum och kortets kontrollnumer, erbjuder i denna form vanligen den bästa säkerheten.
 


Returer: Om du ångrar ditt köp, kan du returnera varan inom 14 dagar från den dag du mottog varan.
Varan måste vara i samma skick som när den togs emot. Därför är det viktigt att du ser till att du packar varan ordentligt.
 
Skicka varan till följande adress och skicka samtidigt ett epost-meddelande, så vi vet att det finns en läskudde som är på väg från dig. Mailadress: info@bookseat.se
 

DDP / Webshoplageret.

Att Kimbrer AB / BookSeat / mrk. retur

Pumpvägen 2

243 93 Höör
 


Bifoga kopia på kvitto tillsammans med den returnerade läskudden, samt uppge ditt kontonummer.
När den returnerade varan mottagits och godkänts, återbetalas beloppet till ditt konto omgående.
 


Garanti: Alla produkter omfattas av konsumentköplagens regler för tre års reklamationsrätt. Det innebär att du som kund kan påtala fel på varan som inträffat inom tre år efter köpet (ej slitage). Anmälan om fel ska göras inom skälig tid. Om du mot all förmodan skulle få en felaktig produkt eller någonting saknas, kontakta oss med en gång så hjälper vi dig tillrätta.
 


Kundtjänst: Ni kan nå oss vardagar mellan 09.00 - 16.00 på tfn +45 46 40 1295, alternativt e-post till info@bookseat.se. Vi svarar på mejl så fort vi kan, dock senast inom 48 timmar.
 


Sekretess, säkerhet och personuppgifter: Vi följer personuppgiftslagen. Vid din beställning hos oss uppger du personuppgifter som namn, adress och telefonnummer. I samband med beställning godkänner du att dessa uppgifter lagras hos oss och används i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Ingen personlig information registreras på Bookseat.se. Dina uppgifter överförs aldrig, säljs eller görs tillgänglig för tredje part. All information lagras säkert och är endast tillgängliga för betrodda anställda på Kimbrer-Ide.
 
För mer information angående personuppgiftslagen, klicka här.