Om oss

Om oss och Bookseat.


Vårt företag Kimbrer-Ide har funnits sedan 1986 och har genom åren sålt många olika produkter. Alla av dem har varit innovativa och unika lösningar för kundens behov. Vi är ständigt på jakt efter nya produkter. Vi besöker mässor hemma och utomlands flera gånger om året för att inspireras och upptäcka nya trender.

 

"Vi kommer att presentera lösningar, som inte tidigare setts i Skandinavien."


Vårt företag har Norden som en plattform med olika avdelningar: Sarpsborg i Norge, Malmö i Sverige, som även sköter försäljningen i Finland, och naturligtvis här i Danmark som också säljer till Grönland, Färöarna och Island. Hela Norden är vår marknad, detta är vi mycket stolt över.

 

Läskudden Bookseat fann vi i en bokhandel under en resa till Australien i 2010. Vi blev nyfikna och köpte ett exemplar som vi tog med hem. Vi testade den och insåg snabbt att den var något speciellt. Ingen i de nordiska länderna verkade ha tänkt på att människor ska kunna läsa sina böcker "handsfree", lika avslappnat som när man lyssnar på musik eller ser på film. Vi kontaktade det australiska företaget, och fick agenturen för The Bookseat i Norden. Nu har även alla skandinaver möjlighet att läsa”handsfree”. Det är en stor glädje för oss att kunna erbjuda er The Bookseat, och vi hoppas att ni kommer att få stor nytta av den.


Lycka till med er Bookseat.


Med vänlig hälsning,


Kimbrer-idé

Kattinge Bygade 16B

4000 Roskilde


Telefon: 46 40 12 95

info@bookseat.dk

Kontaktperson: Merete Sjøgren