Samverkan                                                          

 

”Ældre Sagen” i Danmark är en förening med mer än 500.000 medlemmar.

Vi har sedan 2011 haft ett nära samarbete med ”Ældre Sagen” om vår Bookseat.

De har, i samarbete med sina medlemmar valt att gå i god för Bookseat och har utsett Bookseat till en produkt som de rekommenderar.

Vi har i detta sammanhang gjorts till partner, vilket vi är mycket stolta över.


Vi har också under årens lopp blivit inbjudna att delta vid deras mässor runt om i Danmark. Här har vi träffat föreningens medlemmar och fått mycket positiv feedback.

 

 

Reumatikerförbundet i Danmark (Gigtforeningen) har mer än 80.000 medlemmar.


Under våren 2012 kontaktade Gigtforeningen oss för att lära sig mer om vår Bookseat. Om det var sant vad de hade hört om Bookseat, skulle den vara mycket intressant och till stor hjälp för deras medlemmar.


Gigtforeningen går mycket grundligt tillväga innan de tar in en ny produkt i sin butik. Därför började deras personal och sjukgymnaster, tillsammans med sina medlemmar, att testa vår Bookseat på alla möjliga sätt. De var mycket nöjda efter testen och godkände Bookseat. Vi är mycket stolta över detta.


Därefter blev Gigtforeningen återförsäljare av Bookseat till sina medlemmar i sin egen butik. Hittills har de sålt en stor mängd Bookseat till sina medlemmar.

Bookseat används också av Gigtforeningen som personalgåva och priser i deras intressanta tävlingar.

 

     I vårt företag tar vi samhällsansvar.

 

Alla våra Bookseats fylls med kulor, förseglas och kontrolleras innan de slutligen förpackas i kartonger. Allt detta görs av en handfull fantastiska medarbetare på BOMI S/I i Roskilde, Danmark.


BOMI är en aktiv aktör inom sysselsättningen för personer med funktionsnedsättningar.

 

När vi bad BOMI om att dela med sig av sina synpunkter på vårt samarbete, beskrev de sin tillfredsställelse på följande sätt:


"Vi är mycket glada över att arbeta med kvalitetsprodukter som Bookseat. Vi är stolta över att få vara med hela vägen från fabriken till färdig produkt."